Wijdeven Wand- en Dakbeplating

Wijdeven, uw partner voor de bouw sinds 1989

De afgelopen jaren heeft het bedrijf in verschillende facetten van de bouwmarkt ervaring opgedaan. Vanaf 1989 vooral in de montage en de handel in enkelstaal, waaronder dak- en gevelbekleding. Met ingang van 1995 veranderde het productengamma: naast het leveren van enkelstaalproducten hebben sandwichpanelen ook een prominente plek ingenomen in de handel.

Begin 2000 heeft het bedrijf volop geinvesteerd in een zetbank om zo nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de regionale en landelijke klanten. Dit was een welkome aanvulling op het bestaande gamma aan producten. Naast het zetwerk zijn ook toebehoren zoals schroeven, kit en andere accessoires tot het leveringsgamma gaan horen.

In 2006 is de vestiging in Hongarije geopend en is ook export toegevoegd aan het Wijdeven-bedrijf. Dit om ook internationaal sterker te staan. Het bedrijf is vanaf 1989 actief geweest vanaf De Schutboom in Boekel. In 2016 is de nieuwe locatie met 4000m2 opslag en kantoor in Boekel geopend.

Door de jarenlange ervaring is ons bedrijf goed in staat om alle vragen van de klant te kunnen beantwoorden en problemen om te zetten naar oplossingen.

Dit maakt ons uniek

  • Ruime productervaring opgedaan in 30 jaar
  • Breed producten pakket
  • Eigen zetbank
  • Centrale ligging
  • Maatwerk mogelijk

Meer informatie over ons bedrijf?

Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf, of heeft u hulp nodig bij een groot project? Neem contact met ons op, we helpen u graag.
Stuur ons een bericht